Working Equitation clinic op 22 juli 2017

Het is ons gelukt om deze zomer nog een clinic voor onze leden te organiseren. Op zaterdag 22 juli organiseren wij een Working Equitation clinic. Deze clinic wordt verzorgd door Aletta Stamhuis. Aletta Stamhuis is internationaal jurylid voor de Working Equitation en mag alle niveaus jureren. Aletta heeft jarenlange ervaring in de paarden en heeft zelfs Olympische ervaring.

In de lessen van Aletta ligt de nadruk op de harmonie & samenwerking tussen ruiter en paard. Verder hecht ze veel belang aan de houding en zit van de ruiter.

Je krijgt op zaterdag 22 juli de mogelijkheid om een privé clinic van drie kwartier te volgen van Aletta. Je krijgt dus drie kwartier privéles van de enige Nederlandse Internationale WE jury!

De kosten voor de clinic bedragen 30 euro voor drie kwartier privéles. PSV Thielen neemt de helft van de kosten voor haar rekening. De eigen bijdrage is dus slechts 15 euro! Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De clinic is voor iedereen toegankelijk: jong & oud, ervaren of juist onervaren maar ook onzekere ruiters en/of paarden zijn bij Aletta in goede handen.

Tussen de middag zullen Aletta en Lizzy een demonstratie geven van hoe het er tijdens een echte Working Equitation wedstrijd aan toe gaat. Lizzy zal samen met Merværdi’s Mookaït een WE dressuurproef en een stijltrail rijden, waarbij Aletta live punten en commentaar zal geven.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wij hopen jullie te zien op zaterdag 22 juli 2017!

Inschrijven

 • Verlenging lidmaatschap en afmelden:
  Het lidmaatschap wordt aan het einde van het jaar automatisch verlengd. Wanneer je het volgende kalenderjaar geen lid meer wilt zijn, meld dan je lidmaatschap uiterlijk 30 november af via Mijn KNHS. Breng daarnaast ook het secretariaat van PSV Thielen op de hoogte.

  Ondergetekende verklaart:
  - kennis te hebben genomen van en akkoord te zijn met de statuten, het huishoudelijk reglement en de contributie, zoals gepubliceerd op de website;
  - alles naar waarheid te hebben ingevuld;
  - dat voor leden onder de 18 jaar het formulier is ingevuld door een ouder/verzorger.
 

Verificatie en verzenden