Het is ons gelukt om deze zomer nog een clinic voor onze leden te organiseren. Op zaterdag 22 juli organiseren wij een Working Equitation clinic. Deze clinic wordt verzorgd door Aletta Stamhuis. Aletta Stamhuis is internationaal jurylid voor de Working Equitation en mag alle niveaus jureren. Aletta heeft jarenlange ervaring in de paarden en heeft zelfs Olympische ervaring.

In de lessen van Aletta ligt de nadruk op de harmonie & samenwerking tussen ruiter en paard. Verder hecht ze veel belang aan de houding en zit van de ruiter.

Je krijgt op zaterdag 22 juli de mogelijkheid om een privé clinic van drie kwartier te volgen van Aletta. Je krijgt dus drie kwartier privéles van de enige Nederlandse Internationale WE jury!

De kosten voor de clinic bedragen 30 euro voor drie kwartier privéles. PSV Thielen neemt de helft van de kosten voor haar rekening. De eigen bijdrage is dus slechts 15 euro! Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De clinic is voor iedereen toegankelijk: jong & oud, ervaren of juist onervaren maar ook onzekere ruiters en/of paarden zijn bij Aletta in goede handen.

Tussen de middag zullen Aletta en Lizzy een demonstratie geven van hoe het er tijdens een echte Working Equitation wedstrijd aan toe gaat. Lizzy zal samen met Merværdi’s Mookaït een WE dressuurproef en een stijltrail rijden, waarbij Aletta live punten en commentaar zal geven.

Aanmelden kan via de link in de uitnodiging die is verstuurd aan de leden.

Meld je snel aan want er zijn nog maar een paar plaatsen vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *