Lidmaatschap

Waarom lid worden van onze vereniging?

Met een lidmaatschap van onze vereniging krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan KNHS wedstrijden. Daarbij krijgen onze leden € 2,- korting op het inschrijfgeld van wedstrijden georganiseerd door PSV Thielen. Daarnaast organiseren we activiteiten voor onze leden waar je, tegen een kleine bijdrage, aan mee kunt doen. Denk hierbij aan clinics zoals Working Equitation, een schriktraining maar ook een gezellige feestavond.

Tarieven

Te betalen aan vereniging:

2017

2018

Contributie PSV Thielen 1
€ 40,00
€ 40,00
Basisafdracht KNHS 2
€ 20,60
€ 21,75
Totaal jaarlijks
€ 60,60
€ 61,75

1 Een 2e gezinslid krijgt 50% korting op het lidmaatschap van de vereniging
2 Wanneer je nog geen lid bent van de KNHS dan worden eenmalige registratiekosten  á € 3,80 in rekening gebracht.

Dit totale bedrag betaal je 1x per jaar aan PSV Thielen. De basisafdracht draagt de vereniging af aan de KNHS. Leden kunnen dit niet zelf rechtstreeks aan de KNHS betalen. Als je na 1 oktober lid wordt betaal je de helft voor dat jaar, voor 1 oktober betaal je voor een heel jaar.

Te betalen aan KNHS:

2017

2018

Startpas Paard (1x per jaar)
€ 111,25
€ 114,75
Startpas Pony (1x per jaar)
€ 87,50
€ 90,00

Startpas:

Met de KNHS startpas wordt het voor ruiters en amazones mogelijk om (onbeperkt) aan wedstrijden deel te nemen. Met deze KNHS startpas kunnen wedstrijd sporters multidisciplinair starten, dus aan wedstrijden deelnemen in zowel de disciplines dressuur, springen als eventing. Overige tarieven (zoals bijvoorbeeld voor het mennen en de aangespannen sport) zijn te vinden in de tarievenlijst van de KNHS. Voor individuele gevallen, bijvoorbeeld in geval van meerdere startpassen heeft de KNHS een aantal rekenvoorbeelden op de site geplaatst.

Startpassen moet je zelf aan-/afmelden via MijnKNHS.

Bij de secretaris van PSV Thielen, kun je verdere informatie krijgen over onze vereniging en je lidmaatschap aanvragen, gebruik hiervoor het contactformulier.

KNHS Verlenging lidmaatschap en afmelden

Het KNHS-lidmaatschap wordt aan het einde van het jaar automatisch verlengd. Wanneer je het volgende kalenderjaar geen KNHS-lid meer wilt zijn, meld dan je lidmaatschap uiterlijk 30 november af via Mijn KNHS. Breng wel altijd het secretariaat van PSV Thielen op de hoogte.

Inschrijven

Wil je lid worden van onze vereniging, download dan hieronder het inschrijfformulier, vul dit in en stuur dit ondertekend (via mail) naar ons secretariaat. Heb je geen scanner dan mag je ook een foto van het ingevulde inschrijfformulier maken en dat mee sturen. Leden onder de 18 jaar dienen het formulier te laten ondertekenen door een ouder/verzorger. Het inschrijfformulier is via onderstaande knop te downloaden.

Download inschrijfformulier