Eind februari van dit jaar heeft Lieke de Rooij aan het bestuur aangegeven haar functie als penningmeester van PSV Thielen te moeten neerleggen.

Namens Lieke,

Met veel plezier ben ik penningmeester geweest van PSV Thielen. Het is leuk om een vereniging zo van de andere kant te leren kennen, mee te denken over ontwikkelingen en heel specifiek voor mij ervaring op te doen op administratief vlak. Toch heb ik moeten besluiten om te stoppen. Ik krijg het steeds drukker met onder andere school en werk. Daarbij komt dat ik voor mijn studie op zoek ben naar een stageopdracht die ik graag in het buitenland wil invullen. Dat maakt het combineren met een bestuurstaak nog lastiger. Ik hoop dat iemand met net zoveel plezier mijn plek in het bestuur over gaat nemen.

Hieronder tref je de vacature aan voor de functie van penningmeester. Als je dit aanspreekt en je beschikt over de juiste kennis en kwaliteit, meld je dan aan als Kandidaat Penningmeester. Stuur een e-mail met motivatie naar de voorzitter, Michiel Schakel, email: info@psvthielen.nl. Na ontvangst van je aanmelding nodigen we je uit voor een gesprek. Bij gebleken geschiktheid wordt je vervolgens voorgedragen op de algemene ledenvergadering eind juni van dit jaar waar de leden hun stem kunnen uitbrengen vóór of tegen de aanstelling. Kandidaten kunnen zich tot vier weken vóór de algemene ledenvergadering aanmelden. Indien je meer wilt weten over deze functie neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Vacaturetekst: Vacature penningmeester

Ook wanneer je in je vrienden- of kennissenkring iemand kent die je geschikt acht voor deze functie en hij of zij heeft interesse geef dit dan graag aan ons door. Je help ons op die manier enorm met het vinden van een nieuwe penningmeester.

Lieke heeft aangegeven haar taak als penningmeester te blijven waarnemen tot het moment dat we een geschikte opvolger hebben gewonden. Op die manier blijft de continuïteit gewaarborgd.