Door Nynke van Haaren

Afgelopen weekend reden de ponyleden hun laatste selectiewedstrijd in Kaatsheuvel. Het werd nog een spannende wedstrijd. Vele moesten goed presteren om een plekje te kunnen bemachtigen voor de Brabantse Kampioenschappen.

Danique Everhard is uiteindelijk 7e geworden in de klasse E-B.
Nynke van Haaren is uiteindelijk 9e geworden in de klasse D-L1.
Kirsten Everhard is uiteindelijk 4e geworden in de klasse E-L1 en staat nu 2e reserve.
Sanne van Gruijthuijsen is uiteindelijk 5e geworden in de klasse D-M2.
Chermaine Daniels is uiteindelijk 4de geworden in de klasse A-L1 en is daarmee door naar de Brabantse Kampioenschappen.

Tom Verhoeven stond er goed voor met een mooie 3de plaats in de klasse D-B. Maar de laatste wedstrijd ging niet zoals gepland. Tom werd 20ste maar hij had de andere selecties zo goed gereden dat hij op de 3de plaats bleef staan. Er mochten er 4 door en daar is Tom dus een van de gelukkige van!

Quinty van der Heijden flikte het bijna onmogelijke. Quinty stond voor de laatste wedstrijd in de klasse E-B op een 3de plaats met 2 sterke combinaties boven haar. Toen de aantallen bekend werden gemaakt en bleek dat er maar 1 door mocht, ging ze er eigenlijk niet meer van uit dat ze het zou kunnen redden. Quinty had niks te verliezen en reed een sterke proef. Toen de uitslagen bekend werden gemaakt en de combinaties die boven Quinty stonden 2e en 3e waren wisten ze het eigenlijk al. Quinty was 1ste geworden met 199 punten. Waardoor ze dus kringkampioen is geworden!!

Maxime Herijgers moest ook nog flink haar best doen om door te mogen. Er mocht namelijk maar één combinatie door naar de Brabantse Kampioenschappen. Afgelopen zaterdag werd ze 1ste met 188 punten in de klasse B-L1 waardoor Maxime kringkampioen is!

Ook bij Nikki Vermelis was het nog geen gelopen wedstrijd. Ze stonden behoorlijk dicht bij elkaar en zat weinig verschil in de punten. Nikki moest dus nog even knallen! Doordat de combinatie waarmee Nikki gedeeld 1ste stond onder Nikki eindigde afgelopen weekend, werd Nikki reservekampioen in de klasse C-L1.

Bo Haans stond op een 4de plek in de klasse D-L1 maar er mochten er maar drie door. Afgelopen zondag had ze een hele nette proef gereden en was daarmee ook 2e met 200 punten. Maar dat was niet genoeg om afgevaardigd te worden naar de Brabantse Kampioenschappen. Ze staat nu wel 1e reserve dus mocht iemand zich afmelden dan mag Bo als nog.

Nikki Vermelis en Sammy-Jo Smit strijden ook nog mee met de selecties voor het springen in de klasse C-B. Er zijn nog 2 selectiewedstrijden waarvan één in Bavel op 2e kerstdag en de andere in het nieuwe jaar in Roosendaal. Wij wensen Nikki en Sammy-Jo nog veel succes met deze 2 wedstrijden.

Namens de vereniging feliciteren wij alle leden met het behaalde resultaat en heel veel succes op de Brabantse Kampioenschappen!!!