Jill Huijbregts komt naar PSV Thielen!!

Vorig jaar is het helaas door onvoldoende belangstelling niet gelukt een activiteit te organiseren. Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief eerder dit jaar doen we graag een nieuwe poging. Het is ons gelukt een clinic te organiseren die wordt verzorgd door Jill Huijbregts. Jill zal bij de meesten van jullie wel bekend zijn als Grand Prix amazone of anders van haar YouTube kanaal.

Je krijgt op zaterdag 1 juli de mogelijkheid om een clinic van een half uur te volgen van Jill. De kosten hiervoor bedragen € 25,-. Je krijgt dus een half uur privéles van een internationaal Grand Prix amazone!! De clinic zal worden gegeven op gras of in de buitenbak (zand) afhankelijk van de mogelijkheden.

De kosten voor deze clinic bedragen normaal gesproken € 50,-. PSV Thielen neemt dus de helft voor haar rekening. Er is ruimte voor maximaal 14 deelnemers maar we zijn bezig te kijken om nog een extra datum te plannen. Deze alternatieve datum zal worden gepland aan het einde van de zomer of kort ná de zomer (afhankelijk van de beschikbaarheid van Jill).

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier. Je kunt je aanmelden tot 21 juni. Wees er snel bij want vol=vol. Je kunt bij aanmelding aangeven of je open staat voor de nog te plannen alternatieve datum mocht 1 juli reeds vol zijn. Ook als je 1 juli niet kunt kun je aangeven dat je interesse hebt in een andere gelegenheid.

Gegevens:

  • Maak je keuze

  • - Voor leden van PSV Thielen en pensionklanten van Manage Thielen bedragen de kosten € 40,-
    - Voor ruiters van buitenaf komt er € 5,- bakhuur bij en bedragen de totale kosten € 45,-
    - Bij afmelden na sluitingsdatum (20 juli 2018) ben je het inschrijfgeld verschuldigd.
 

Verificatie en verzenden