Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/11/2018

Opmerking:
Alleen voor leden

Locatie
Manege Thielen


Wij nodigen alle leden uit tot het bijwonen van de Algemene ledenvergadering van PSV Thielen. Tevens willen we graag de ouders van onze jeugdleden uitnodigen, zij zijn natuurlijk ook van harte welkom.

We verwelkomen je graag in de kantine van Manege Thielen, Oude Lijn 7 te Tilburg.

De agenda van de vergadering volgt uiterlijk 4 weken vóór de vergadering, evenals de notulen van de vorige Algemene ledenvergadering.

In te brengen stukken dienen uiterlijk één week voor de vergadering bij de secretaris binnen te zijn. Deze kun je per email sturen naar secretaris@psvthielen.nl.

Aansluitend aan de vergadering organiseren wij een wederom een Paardenbingo waarmee hele leuke gebruiks­artikelen te winnen zijn. Alle leden mogen hieraan deelnemen en krijgen één bingokaart gratis. Extra bingokaarten kunnen voor € 1,- per stuk worden gekocht. De enige voorwaarde voor deelname is dat je óók tijdens de vergadering aanwezig bent.

We stellen het zeer op prijs als je ons laat weten dat je verhinderd bent. Je kunt dit via de email doorgeven bij onze secretaris, Else van Haaren (secretaris@psvthielen.nl).

Graag tot ziens op de ALV!!