Door Angelique Vermelis

Afgelopen zondag 1 april startte eindelijk het buitenseizoen weer.

Nikki en Bo vertrokken richting Prinsenbeek om daar te gaan starten in de C-L2 en de DL-2 klasse. Je kon merken dat ook de pony’s Lady en Clifford het heerlijk vonden om buiten te lopen en waren dus heel ontspannen. Het weer zat ook mee dus iedereen stond op scherp.

Allereerst moest Bo met Clifford aan de bak en die liet 2 mooie proeven zien! Nu was het afwachten wat de jury ervan vond, daarna was het de beurt aan Nikki met Lady om haar beste beentje voor te zetten. Ook zij liet 2 proeven zien die best wel eens mooie punten konden opleveren.

Na wat lang wachten volgde dan uiteindelijk de uitslag.
Bo werd maar liefst 2x als winnaar uitgeroepen met een score van 191 en 198 punten, dit is dus goed voor 3 winstpunten waardoor ze nu er reeds 8 heeft verzameld in de D-L2.

Daarna was het de beurt aan Nikki en ook zij werd 2x als winnaar naar voren geroepen met 180 en 199 punten, ook zij haalde hiermee 3 winstpunten waardoor haar totaal nu op 5 staat in de C-L2.

Beide dames gingen, buiten de oranje strikken, ook nog eens beladen met manden vol chocolade naar huis.

Aanstaande 2e paasdag 9 April volgt nu de eerste thuiswedstrijd voor beide amazones, daar zullen ook de andere leden van PSV Thielen zowel bij de pony’s als bij de paarden aan de start verschijnen.

Succes allemaal!!!!