Clinic Working Equitation

Op zaterdag 22 juli 2017 heeft Aletta Stamhuis een interessante en leerzame Working Equitation clinic verzorgd. Alette gaf op een leuke en spontane manier instructie aan de deelnemers waarbij ze haar programma volledig afstemde op de combinatie. Zo waren alle lessen weer net anders. We hebben alleen maar enthousiaste reactie ontvangen over de clinic. Aletta bedankt!!

Bekijk snel de foto’s op de site.

Kringkampioenen outdoor 2017

Met trots presenteren wij, in drie verschillende disciplines, de kringkampioenen outdoor 2017 (voor Kring de Baronie) vanuit PSV Thielen. Bij de paardendressuur is Lisa van de Laar met Dropshot kringkampioen geworden in de klasse ZZ licht. In de discipline eventing voor pony’s is Meis van Hommelen met haar pony Cinderella kringkampioen geworden in de klasse B, categorie DE. Tenslotte is Noa Janssens reservekampioen geworden bij het springen voor pony’s in de klasse B, categorie DE, met Daisy. Ze had een gelijk puntaantal als de kringkampioen maar net in de finale de pech dat er een balk af ging.

Wij wensen Lisa, Meis en Noa heel veel succes tijdens de Brabantse Kampioenschappen eind juli in Klein Dongen. Zet ‘m op dames!!

Karen en Lisa kringkampioen!

Op 9 december is bekend geworden dat zowel Karen Schuermans als Lisa van de Laar kringkampioen zijn geworden.
Tijdens de finale selectie is Karen uitgeroepen in de klasse B samen met haar topper Jarick. Ook Lisa is uitgeroepen tot kringkampioen met haar paard Ghi Ghi Larou en wel in de klasse M2.

Wij feliciteren beide dames met deze top prestatie! Alvast heel veel succes gewenst bij de Brabantse kampioenschappen eind januari in Schijndel.

Working Equitation clinic 28 juli 2018

Met onze Traditionele Working Equitation wedstrijd op zaterdag 18 augustus 2018 in het vooruitzicht, kregen wij regelmatig het verzoek om weer een clinic Working Equitation te organiseren.

De datum voor deze clinic is zaterdag 28 juli 2018. Deze clinic wordt verzorgd door Aletta Stamhuis. Aletta Stamhuis is internationaal jurylid voor de Working Equitation en mag alle niveaus jureren. In de lessen van Aletta ligt de nadruk op de harmonie & samenwerking tussen ruiter en paard. Verder hecht ze veel belang aan de houding en zit van de ruiter.

Je krijgt op zaterdag 28 juli de mogelijkheid om een privé clinic van drie kwartier te volgen van Aletta. De clinic is voor iedereen toegankelijk: jong & oud, ervaren of juist onervaren maar ook onzekere ruiters en/of paarden zijn bij Aletta in goede handen.

De kosten:

  • Voor leden van PSV Thielen en pensionklanten van Manage Thielen bedragen de kosten € 40,-
  • Voor ruiters van buitenaf komt er € 5,- bakhuur bij en bedragen de totale kosten € 45,-

Geef je snel op, er zijn 10 plaatsen beschikbaar. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Inschrijven

Vacature penningmeester

Eind februari van dit jaar heeft Lieke de Rooij aan het bestuur aangegeven haar functie als penningmeester van PSV Thielen te moeten neerleggen.

Namens Lieke,

Met veel plezier ben ik penningmeester geweest van PSV Thielen. Het is leuk om een vereniging zo van de andere kant te leren kennen, mee te denken over ontwikkelingen en heel specifiek voor mij ervaring op te doen op administratief vlak. Toch heb ik moeten besluiten om te stoppen. Ik krijg het steeds drukker met onder andere school en werk. Daarbij komt dat ik voor mijn studie op zoek ben naar een stageopdracht die ik graag in het buitenland wil invullen. Dat maakt het combineren met een bestuurstaak nog lastiger. Ik hoop dat iemand met net zoveel plezier mijn plek in het bestuur over gaat nemen.

Hieronder tref je de vacature aan voor de functie van penningmeester. Als je dit aanspreekt en je beschikt over de juiste kennis en kwaliteit, meld je dan aan als Kandidaat Penningmeester. Stuur een e-mail met motivatie naar de voorzitter, Michiel Schakel, email: info@psvthielen.nl. Na ontvangst van je aanmelding nodigen we je uit voor een gesprek. Bij gebleken geschiktheid wordt je vervolgens voorgedragen op de algemene ledenvergadering eind juni van dit jaar waar de leden hun stem kunnen uitbrengen vóór of tegen de aanstelling. Kandidaten kunnen zich tot vier weken vóór de algemene ledenvergadering aanmelden. Indien je meer wilt weten over deze functie neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Vacaturetekst: Vacature penningmeester

Ook wanneer je in je vrienden- of kennissenkring iemand kent die je geschikt acht voor deze functie en hij of zij heeft interesse geef dit dan graag aan ons door. Je help ons op die manier enorm met het vinden van een nieuwe penningmeester.

Lieke heeft aangegeven haar taak als penningmeester te blijven waarnemen tot het moment dat we een geschikte opvolger hebben gewonden. Op die manier blijft de continuïteit gewaarborgd.

PSV Thielen ontvangt €344,08 uit de Rabobank Clubkas Campagne!

Hartelijk dank voor jou steun tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Daardoor zijn we een stukje dichterbij gekomen richting ons doel een (inter)nationale Working Equitation wedstrijd te organiseren.

Op 1 november ontving het bestuur uit handen van Rabobank Tilburg en Omstreken een cheque ter waarde van € 344,08 te besteden aan dit doel.

Stem vanaf 3 oktober op PSV Thielen!!!

Het stemmen kan beginnen! Iedereen die lid is van Rabobank Tilburg en omstreken mag van 3 t/m 17 oktober stemmen. Je krijgt 5 stemmen waarvan je er 2 aan je eigen vereniging kunt geven. Deel dit bericht zoveel mogelijk onder familie, vrienden en bekenden en vraag ze te stemmen op onze vereniging!

Om te kunnen stemmen ontvang je van de Rabobank een unieke code per post of per email. Houd je mailbox dus in de gaten! Wil je meer informatie over het doel waaraan wij het sponsorgeld willen besteden, kijk dan op onze website.

Breng je stem uit via: https://www.mijnbankenik.nl/tilburg/clubkascampagne

Iedereen heel veel succes bij de BK Outdoor 2017

Wij wensen iedereen heel veel succes tijdens de Brabantse Kampioen Outdoor 2017 in Klein Dongen Vaart maar in het bijzonder natuurlijk de 8 deelnemers van PSV Thielen.

Heel veel succes Ilse Deering, Noa Janssens, Leonie Mulders, Nina Mutsaers, Karen Schuermans, Lisa van de Laar, Quinty van der Heijden en Megan van Kempen.

Zet ‘m op, we zijn trots op jullie!

Afvaardiging PSV Thielen BK 2017 Outdoor

Wat zijn we trots op onze leden!! Het is weer een groot aantal leden gelukt zich te plaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen. De volgende leden gaan naar de Brabantse Kampioenschappen, outdoor 2017. Deze wordt verreden op 29 en 30 juli aanstaande.

6Ilse DeeringDon DiëgodressuurBD/E
2Noa JanssensDaisyspringenBD/EReservekampioen
9Leonie MuldersEmpaierdressuurL2P
5Nina MutsaersGarina SdressuurM2P
4Karen SchuermansValliondressuurZ1P
1Lisa van de LaarDropshotdressuurZZLP
4Quinty van der HeijdenHippolytaspringenLPKringkampioen
Dames, alvast succes tijdens de Brabantse Kampioenschappen in Klein Dongen!

Working Equitation clinic op 22 juli 2017

Het is ons gelukt om deze zomer nog een clinic voor onze leden te organiseren. Op zaterdag 22 juli organiseren wij een Working Equitation clinic. Deze clinic wordt verzorgd door Aletta Stamhuis. Aletta Stamhuis is internationaal jurylid voor de Working Equitation en mag alle niveaus jureren. Aletta heeft jarenlange ervaring in de paarden en heeft zelfs Olympische ervaring.

In de lessen van Aletta ligt de nadruk op de harmonie & samenwerking tussen ruiter en paard. Verder hecht ze veel belang aan de houding en zit van de ruiter.

Je krijgt op zaterdag 22 juli de mogelijkheid om een privé clinic van drie kwartier te volgen van Aletta. Je krijgt dus drie kwartier privéles van de enige Nederlandse Internationale WE jury!

De kosten voor de clinic bedragen 30 euro voor drie kwartier privéles. PSV Thielen neemt de helft van de kosten voor haar rekening. De eigen bijdrage is dus slechts 15 euro! Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De clinic is voor iedereen toegankelijk: jong & oud, ervaren of juist onervaren maar ook onzekere ruiters en/of paarden zijn bij Aletta in goede handen.

Tussen de middag zullen Aletta en Lizzy een demonstratie geven van hoe het er tijdens een echte Working Equitation wedstrijd aan toe gaat. Lizzy zal samen met Merværdi’s Mookaït een WE dressuurproef en een stijltrail rijden, waarbij Aletta live punten en commentaar zal geven.

Aanmelden kan via de link in de uitnodiging die is verstuurd aan de leden.

Meld je snel aan want er zijn nog maar een paar plaatsen vrij.