Tijdens de AlV van 24 november, hebben we afscheid genomen van Natasja Herijgers, secretaris en Monique van Gruijthuijsen, wedstrijdsecretariaat. 

Eind 2009 is de vereniging, toen nog PSV de Vijfeiken, begonnen met een geheel nieuw bestuur na een turbulent afscheid van het oude bestuur. Met slechts 595 euro in kas, en slechts 23 betalende leden, totaal geen administratie en maar een gedeelte van de inventaris, werden we in het diepe gegooid. Het was een hele opgave om de vereniging weer draaiende te krijgen. Mede dankzij enkele goede sponsoren, waaronder Manege Thielen, en door iedere eurocent om te draaien zijn we in 5 jaar uitgegroeid tot een leuke vereniging en wisten we het ledenbestand te verdubbelen en de contributie terug te brengen naar een gangbaar niveau.

Monique en Natasja mede door jullie inzet hebben we dit kunnen bereiken. Dit door onder andere gezellige wedstrijden te organiseren met een steeds grotere aantal deelnemers en een uitstekende reputatie. Verder waren jullie ook een ervaren vraagbaak voor onze leden en wedstrijdruiters. We hebben vele complimentjes van de diverse ruiters en hun begeleiders in ontvangst mogen nemen, en laten we eerlijk zijn, daar doen we het toch allemaal voor.

Monique en Natasja namens het bestuur nogmaals hartelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *