Met maar liefst 6 amazones is PSV Thielen deze zomer goed vertegenwoordigd tijdens de Brabantse Kampioenschappen die in Augustus zullen worden verreden. Reden genoeg om de meiden met hun trotse instructrice Linda van Trier, op de foto te zetten en een verslag uit te brengen.

Want er is meer reden tot blijdschap, tijdens de laatst gereden selectie te Dongen, wisten Charmaine Daniels en Nikki Vermelis zelfs de titel Kringkampioen van de Kring Breda in de wacht te slepen!!!

Tijdens de spannende finale wisten ze de concurrentie op voldoende afstand te houden en de titel binnen te halen, voor Charmaine zal het zelfs de 3e keer zijn dat ze op de Brabantse mag starten, met haar pony Chippie zal zij in de A-L1 een gooi naar de titel doen.

Nikki was met haar pony Lady de gehele selectie oppermachtig in de C-B klasse en mocht zich voor de eerste keer tot Kringkampioen laten huldigen.

Door een sterke alles of niks rit van Maxime Herijgers in de B-L1 klasse, waarin ze een keurige 2e plaats wist te halen met haar pony Flairck, was ook zij alsnog zeker van een plaatsing.

Nynke Van Haaren had de pech de finale niet te kunnen starten maar door een goed gereden selectie vooraf mag ook zij met haar pony Remi starten op de Brabantse, te weten in de D-B klasse.

Kirsten Everhard, helaas afwezig op de foto ivm een welverdiende vakantie, wist ondanks maar 2 starts gedurende de selectie zich toch te plaatsen voor de E-B klasse met haar pony Variant.

Tot slot was het nog even spannend voor Maxime in ’t Groen en haar paard Zarette of ook zij een startbewijs in de wacht had gesleept. Afgelopen weekend kwam dan toch het verlossende bericht dat zij ook erbij is en wel in de M1 klasse.

PSV Thielen is bijzonder trots op hun amazones en hun paarden en wensen hun dan ook ontzettend veel succes tijdens het Kampioenschap!

van link naar rechts: Nynke Van Haaren, Nikki Vermelis, Linda van Trier, Charmaine Daniels, Maxime in ’t Groen, Maxime Herijgers