centimeterWij nodigen je uit tot het bijwonen van de Algemene ledenvergadering van PSV Thielen. Tevens willen we graag de ouders van onze jeugdleden uitnodigen, zij zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Deze Algemene Ledenvergadering vindt plaats op maandag 30 november 2015 om 20.00 uur in de kantine van Manege Thielen, Oude Lijn 7 te Tilburg.

De agenda van de vergadering is bijgevoegd, evenals de notulen van de Algemene ledenvergadering van 22 juni 2015.

Kleding passen
Tijdens de vergadering is er de gelegenheid om kleding te passen. We hebben uit de ruime keuze bij de leverancier een selectie gemaakt. Je kunt kiezen uit een polo shirt, een hooded vest of een softshell jas. Er is zowel een dames- als herenmodel beschikbaar in verschillende maten. Tenslotte kun je ook nog kiezen uit een lekkere warme muts, handig voor na het paardrijden.
Meer informatie over de modellen zoals, prijs, beschikbare maten en een foto vind je in de bijlage. Daarin staat ook de korting vermeld die we als vereniging geven op je bestelling.

Als je interesse hebt in één of meerdere kledingstukken dan geven we je de mogelijkheid om specifiek jou maat te passen. De kledingleverancier heeft ons gevraagd te inventariseren in welke modellen en maten belangstelling is zodat op 30 november deze maten beschikbaar zijn om te passen. Daarom vragen we je om via onze website aan te geven in welke modellen en welke maat je geïnteresseerd bent om te passen. Ook nu geldt weer, dit is volledig vrijblijvend en alleen bedoeld om je de gelegenheid te geven om een goed passend model te kunnen kiezen.
Je keuze kun je doorgeven via het formulier op de site.

Graag je kledingwens uiterlijk 1 november doorgeven!!

In te brengen stukken dienen uiterlijk 29 november 2015 bij de secretaris binnen te zijn. Deze kunt je per email sturen naar secretaris@psvthielen.nl.

Bijlagen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *